Home

Studio Wisch is de naam van het bedrijf waarmee ik in 2017 gestart ben. Sinds 1994 heb ik gewerkt voor Sanoma Media (voorheen Spaarnestad, Geïllustreerde Pers en VNU). Ik ben begonnen als woonstylist.

Vanaf 1998 heb ik gewerkt als beeldredacteur voor het tijdschrift Eigen Huis & Interieur en deels voor het tijdschrift More Than Classic. Ik was verantwoordelijk voor de productie en de styling van beeldreportages, zoals shoppings, interieurreportages, complete binnenkijkers en keuken- en badkamerreportages. Verder was ik verantwoordelijk voor het beeld van diverse stedenreportages, waaronder ons jaarlijkse verslag van de Salone del Mobile Milano en een serie gewijd aan kunstenaars en hun ateliers. Ik heb voor EH&I ook meegewerkt aan een reportageserie genaamd Made in Holland, waarin het productieproces werd getoond van ambachtelijk vervaardigde designobjecten. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de rubriek De beste woonwinkels.

Als zelfstandige produceer ik nu samen met diverse fotografen interieurreportages voor de internationale bladenmarkt. Verder doe ik de styling voor diverse opdrachtgevers zoals keukenproducenten en meubelfabrikanten.

Door mijn jarenlange ervaring bij EH&I heb ik een groot internationaal netwerk opgebouwd en ben ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op designgebied. Door mijn vele contacten met (interieur)architecten ben ik ook goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van architectuur en interieurdesign.